If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съмнява ме наистина да е на толкова километри , според мен е търговски трик! иди виж я ,запалете я и гледаи внимателно да няма те4ове и тн. джигателят нетрябва да има жибрации , нетрябва да трака като дизел.
По принцип като са я запалили и излязъл доста дим от ауспуха, та това ги притеснява. А и нещо ми казват познати за типа двигател, да не е Боксер.
Аз иначе нямам никакви впечатления от Алфа.
Тази изглежда като облизана. Измамно лъскава както се казва.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
двг не е малък, това е седан, не е спортна кола... за разхода може да сложиш газ Обаче: няма климатик, 10000% не е на тези километри, като отидеш на диагностика вероятно няма да може да я закачат за комп през буксата защото като превъртат километража се обърква компа(може да се диагностицира като се закачи директно за пиновете не компа де).
Според мен може да намериш същата с клима за 3000, да не говорим, че регистрация+данъци+застраховки и първоначално обслужване (виж раздела за разходи) ще ти стъпи яко над 5 точки.
Аз лично предпочитам НЕ нов внос, ами внесена преди 1-2 години и поддържана оттук. Ама всеки си знае
66 хиляди на гръдския празник... поне 150 най-малко. То моита като я взех беше на 220 пък уш е карана от няква кучка в Швеицария пък и честно да ти кажа за тези пари може и поне 1.6 боксер е шото 1.3 си е слаба моторетка от личен опит го казвам и гълта доста защото само го настъпваш на мен в града под 10 не пада със сигурност... пушенето не е проблем заслушаи се да не трака в смисъл като на клапани защото обикновенно това е първия признак... Мотора е с хидравлични повдигачи но с времето се разбиват и започват да тракат.!!!
Иначе според мен ТлинСпарка е по добрия избор ако ще взимаш боксер трябва да си готов да наливаш бензин и да го правиш защото е капризен но ако го гледаш както трябва си е добър.Късмет!
Ако не е палена дълго време е нормално да изпуши, но после дим не трябва да има. Тва с гасненето се оправя обикновено след чистене на МПХ, но е хубаво първо на диагностика.
Иначе определено ИЗГЛЕЖДА добре. А и ако не си състезател няма да гори много. Ама пък без клима
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment